Crema de branza cu zmeura

de Panacris in Dulciuri, 5 Noi 2012 | 1440 vizualizari

 

Ceva Fin cu zmeura;) Fin si savuros;)

 

INGREDIENTE

  • Ceva fin cu smantana Delaco 500 g,
  • zahar pudra 200 g,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • coaja de lamaie,
  • galbenus de ou 2 bucati,
  • zmeura 250 g,
  • gelatina 2 foi,
  • apa rece.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu zmeura:

Se amesteca branza cremoasa cu smantana, cu zaharul pudra, galbenusurile de ou, zaharul vanilinat si coaja de lamaie, amestecandu-se energic, pana se omogenizeaza toate ingredientele.


Gelatina se inmoaie in apa rece, apoi se aduce la fierbere, pana se obtine un lichid translucid.


Se aseaza crema intr-un vas de sticla, se aseaza deasupra zmeura si se toarna gelatina. Se da la rece cca. 30 de minute, apoi se serveste ca atare sau cu frisca vegetala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:30

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2012, 15:46

babi5 1

27.08.2013, 16:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone si zmeura