Tarta de Santiago

de ianculubita in Dulciuri, 2 Dec 2013 | 1005 vizualizari

 

Reteta originala este cu migdale;eu nu le-am avut si am pus nuca si a iesit ceva incredibil de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foitaj
  • 3oua
  • 175g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 200g migdale macinate
  • 1/2lingurita scortisoara
  • gem de caise
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de Santiago:

Tapetam forma de tarta cu aluat si o lasam la frigider 30min.


ouale batute bine cu zahar,adaugam coaja de lamaie,scortisoara,migdalele macinate,si amestecam cu lingura;


rasturnam compozitia in forma si lasam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste;


scoatem tarta iar dupa ce s-a racit,o scoatem din forma,o ungem cu gem apoi un strat generos de zahar pudra.


Servim tarta feliata alaturi de frisca(optional)

 

TIPS-URI

1

gemul daca este prea gros,amestecam cu putina apa,lasam pe foc cateva minute apoi strecuram

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de Santiago" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ianculubita 1

03.12.2013, 09:55

anca_rm 1

03.12.2013, 10:07

ce buna trebuie sa fie aceasta tarta

ianculubita 1

03.12.2013, 11:48

o nebunie!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!