Cuib de viespi din aluat de foietaj

de kamy in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 7003 vizualizari

 

Mie imi place tare mult cuibul de viespi si promit ca o sa fac curand daca tot am spart gheata cu aluatul dospit.Avand de aluat de foietaj am zis sa incerc cuib de viespi care a iesit bun dar nu se compara cu originalul.

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 50.gr unt
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr.zahar
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de viespi din aluat de foietaj:

Untul il frecam bine cu zaharul+zaharul vanilat si il intindem uniform pe foaia de aluat.Rulam cat putem de strans,taiem bucati de cca.3 cm,le punem "in picioare"intr-o tava unsa bine cu unt sau margarina si bagam la cuptorul incins in prealabil, la foc mic. Dupa 10-15 min daca observam ca s-au rumenit putin,scoatem tava din cuptor si stropim bine,cu zaharul dizolvat in lapte. Mai lasam 5-10 min ...si gata.


Ceva dulce,bun si rapid.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

timpul coacerii depinde de cuptorul fiecareia.

2

in untul frecat se poate pune si coaja de lamaie/portocala rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespi din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Panacris 1

14.03.2011, 14:40

Super de simplu si delicios!!!

kamy 1

14.03.2011, 19:05

cris...asa-i

adry88 1

11.06.2011, 16:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri si braduti de craciun