Bomboane Bounty

de alinutzika in Dulciuri, 9 Ian 2012 | 1976 vizualizari

 

Foarte bune si rezista mult timp (in cazul in care faci cantitati mari, ca altfel....:)
Eu le-am facut de Craciun.

 

INGREDIENTE

  •  -100 ml frisca lichida
  • - 250 g margarina la pachet
  • - 300 g zahar pudra
  • - 250 g nuca de cocos (puneti pe rand cantitatea, iar daca mai e nevoie, mai adaugati)
  • - 200 g ciocolata
  • - 2 linguri ulei (pt glazura de ciocolata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Bounty:

Margarina se freaca bine cu zaharul pudra. Se adauga frisca lichida, apoi nuca de cocos.Se amesteca bine.


Daca compozitia va iese prea moale, dati-o putin la frigider. La mine mi-a iesit potrivit de tare, asa incat sa o modelez cum vreau.


Am format un fel de batoane micute pe care le-am dat apoi prin ciocolata topita in 2 linguri de ulei.


Eu cred ca am pus mai mult, pt ca glazura mea nu s-a mai intarit bine si ca sa repar putin aspectul am incercat pe unele sa le presar cu cacao, pe altele sa le pudrez cu zahar praf sau nuca de cocos. Deci, aveti grija!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Bounty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alldaycooking 1

10.01.2012, 15:28

Si mie imi plac bomboanele Bounty, as manca la orice ora!

alinutzika 1

10.01.2012, 16:10

Ma bucur ca va plac!

mirela0911 1

10.01.2012, 20:04

ce-mi plac di mie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Raffaello