Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
se face maiaua din ou 3 linguri zahar,un praf de sare,margarina,drojdia si 2 linguri faina,
se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura si se adauga maiaua,
se adauga 150 g zahar si se framanta coca
,se lasa o ora pana isi dubleaza volumul,
branza se amesteca cu 150 g zahar, zaharul vanilat,oul,esenta de portocale si 2 linguri de faina
se amesteca,se adauga si stafidele puse in apa 10 min sa se umfle,se amesteca bine,
se intinde o foaie, se taie patrate se pune cu lingura branza in mijloc si se impatureste,
se prajesc in uleiul incins,
se scot pe un servetel absorbat dupa care se pudreaza cu zahar pudra
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult