Gogosi cu branza si stafide

de Lau in Dulciuri, 19 Mar 2011 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 400 g branza proaspata
  • 100 g stafide
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • 1 lingura margarina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 300 g zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza si stafide:

se face maiaua din ou 3 linguri zahar,un praf de sare,margarina,drojdia si 2 linguri faina,


se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura si se adauga maiaua,


se adauga 150 g zahar si se framanta coca


,se lasa o ora pana isi dubleaza volumul,


branza se amesteca cu 150 g zahar, zaharul vanilat,oul,esenta de portocale si 2 linguri de faina


se amesteca,se adauga si stafidele puse in apa 10 min sa se umfle,se amesteca bine,


se intinde o foaie, se taie patrate se pune cu lingura branza in mijloc si se impatureste,


se prajesc in uleiul incins,


se scot pe un servetel absorbat dupa care se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kamy 1

20.03.2011, 16:39

Lau 1

20.03.2011, 18:11

kamy

adry88 1

12.06.2011, 13:31

imi plac mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza de vaci