Golden Syrup

de susu in Conserve, 3 Iun 2011 | 3741 vizualizari

 

Este un sirop deosebit pe care-l folosesc la prajiturele. Puteti inlocui siropul cu miere daca nu vreti sa-l faceti.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr zahar
  • 450 ml apa
  • 3 bucati lamaie fara pielita
  • 1 lime verde taiata bucati fara pielita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Golden Syrup:

Se pun toate ingredientele intr-o oala cu fundul gros si se aduc la punctual de fierbere amestecand pana devine siropul de culoarea mierii de albine. Scoateti lamaile si lasati sa se raceasca. Curatati de impuritati si puneti compozitia in borcan etans. Daca doriti o varianta mai interesanta mai intai puneti 200 gr zahar cu 50 gr apa in oala, pe foc mediu, invartiti putin oala pana se caramelizeaza zaharul (culoarea auriu inchis), se adauga apoi restul de apa fierbinte si restul de zahar cu lamaile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Golden Syrup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:11

Splendid

aziz 1

04.06.2011, 08:36

interesant!

ionela2682 1

12.07.2011, 21:30

Minunat..eu il folosesc la prepararea limonadei..am vazut la Laura Calder!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bulion de casa