Gratar de porc si pui cu Delikat

de Valclaudia in Retete Delikat, 29 Iul 2018 | 2192 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente, 100% naturale de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 1 piept dezosat de pui
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 plic condiment pentru gratar Delikat
  • 1/4 plic condiment pentru pui Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc si pui cu Delikat:

Carnea de porc se taie bucati si se pune intr-un castron. Presaram deasupra 1/2 plic condiment pentru gratar de la Delikat. Masam carnea sa condimentam uniform toate bucatile.

La fel procedam si cu pieptul de pui: il taiem bucati, presaram 1/4 din continutul unui plic de condiment pentru pui, apoi masam carnea sa se condimenteze pe intreaga suprafata.

Eu am preparat carnea pe gratarul de la Delimano: am conectat aparatul la sursa de curent, am setat treapta cea mai ridicata de functionare, cand gratarul s-a incins, am asezat toate bucatile de carne pe care le-am lasat la rumenit cca 30 minute, intorcandu-le din cand in cand pe toate partile.

A iesit un preparat excelent datorita noilor condimente de la Delikat, 100% naturale.

Pentru pofticiosi, suplimentar am aruncat si niste mititei pe gratar :)))

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc si pui cu Delikat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc in sos de mustar