Gratin de cartofi si dovlecei

de Alina26 in Mancaruri de legume, 11 Iul 2013 | 4455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 rosie coapta
  • 50 g parmezan ras
  • 150 g mozarella
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de cartofi si dovlecei:

1. Am spalat legumele si cartofii i-am taiat cubulete potrivite,dovleceii i-am taiat rondele,rosia cuburi,cateii de usturoi i-am taiat marunt.

2. Am pus toate legumele intr-o tava,le-am condimentat cu sare,piper si busuioc uscat,am pus si ulei de masline si am amestecat.Am dat tava la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

3. Dupa 20 de minute am presarat mozarella rasa si parmezan si am dat-o din nou la cuptor pentru 10-15 minute,pana s-a topit mozarella si rumenit frumos.

Inainte sa serviti lasati 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si cascaval in loc de mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

11.07.2013, 23:18

loredanaaa 1

12.07.2013, 00:02

Alina26 1

12.07.2013, 12:14

va multumesc pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi, cu ceapă şi brânzeturi