Guguluf cu banane si cacao

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 1588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani   zahăr
  • 1 3 / 4 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  •  sare
  • 2 oua mari
  • 1 cană de piure de banane coapte (aproximativ 2 banane mijlocii)
  • 1 cană  apă caldă
  • 1 / 2 cana iaurt
  • 1 / 2 pachet unt
  • 1 esenta de vanilie
  • (se foloseste drept masura aceeasi cana de 200 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu banane si cacao:

-bananele se piseaza,adaugam ouale,uleiul,untul aproape topit mixam bine


-in alt castron se amesteca ingredientele uscate


-adaugam ingredientele umede in cele uscate mixam bine


-turnam compozitia in tavade guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina


-se coace pana trece testul scobitorii


-se pudreaza inainte de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu banane si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

11.07.2011, 16:10

ionela2682 1

11.07.2011, 19:42

Multumesc fetelor...scuzati ..si baiat!!
Prima poza? ..da am 2..... banane

babyyy 1

05.08.2011, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca de cocos