Guguluf cu banane si cacao

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 1834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani   zahăr
  • 1 3 / 4 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  •  sare
  • 2 oua mari
  • 1 cană de piure de banane coapte (aproximativ 2 banane mijlocii)
  • 1 cană  apă caldă
  • 1 / 2 cana iaurt
  • 1 / 2 pachet unt
  • 1 esenta de vanilie
  • (se foloseste drept masura aceeasi cana de 200 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu banane si cacao:

-bananele se piseaza,adaugam ouale,uleiul,untul aproape topit mixam bine


-in alt castron se amesteca ingredientele uscate


-adaugam ingredientele umede in cele uscate mixam bine


-turnam compozitia in tavade guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina


-se coace pana trece testul scobitorii


-se pudreaza inainte de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu banane si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

11.07.2011, 16:10

ionela2682 1

11.07.2011, 19:42

Multumesc fetelor...scuzati ..si baiat!!
Prima poza? ..da am 2..... banane

babyyy 1

05.08.2011, 16:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banana split