Guguluf cu ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 350 de grame de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • o esenta de vanilie
  • 200 de grame de faina
  • cacao cam 3 linguri
  • 50 de ml de lapte
  • o lingurita de praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt si faina, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma, se ia din aceasta compozitie cam 7 linguri.

Se pune compozitia alba in forma de guguluf care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina, si deasupra se pune compozitia de cacao si se baga in cuptor.

Se face testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca, si se imbraca in ciocolata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de capsuni, mure si ciocolata