Guguluf cu ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 1704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 350 de grame de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • o esenta de vanilie
  • 200 de grame de faina
  • cacao cam 3 linguri
  • 50 de ml de lapte
  • o lingurita de praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt si faina, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma, se ia din aceasta compozitie cam 7 linguri.



Se pune compozitia alba in forma de guguluf care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina, si deasupra se pune compozitia de cacao si se baga in cuptor.



Se face testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca, si se imbraca in ciocolata.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

24.02.2011, 17:09

nadia lacramioara

elena1988 1

24.02.2011, 17:10

coman

elena1988 1

24.02.2011, 17:10

corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kiss