Biscuiti de post cu dulceata si rodii

de Bucataras Diana in Dulciuri, 22 Noi 2016 | 462 vizualizari

 

M-am imbolnavit de biscuiteala :) Ce imi place la acest site este faptul ca te provoaca :) Pana la acest concurs nu facusem nici un fel de biscuite sau de fursec. :) Baietii mei va multumesc! :P M-am inspirat de la Lalena. :)

 

INGREDIENTE

  • cca. 350 gr faina
  • 60 gr cacao
  • 1 borcan de 400 gr dulceata mixta de visine, capsuni si afine
  • 140 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 80 ml ulei
  • 2 rodii
  • esenta de rom
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu dulceata si rodii:



Preincalzim cuptorul la 200 grade C si amestecam intr-un vas faina, cacaua, praful de copt si sarea. In alt vas, amestecam dulceata, zaharul, boabele de rodie maruntite la robot si scurse partial, esenta de rom si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul de faina in vasul cu dulceata. Amestecati cu o lingura. Adaugam si restul de faina in reprize. Framantam aluatul cu mainile, pana iese un aluat moale, nelipicios. Modelam bilute din aluat pe care le aplatizam si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Nu tineti la cuptor mai mult de 10 minute, chiar daca vi se par moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu dulceata si rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

22.11.2016, 20:52

RuxyRux 1

23.11.2016, 22:09

Deliciosi!

dantes 1

24.11.2016, 10:00

Deliciosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Loukoumades - gogoșele cu miere și scorțișoară