Guguluf marmorat cu ricotta si glazura de ciocolata

de angyb in Prajituri, 4 Iun 2013 | 2485 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul de cacao:

  • 5 oua
  • 200 g cicocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 3 lingurite praf de copt

Umplutura de ricotta:

  • 250 g ricotta
  • 200 g crema de branza
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina alba
  • 1 lingurita praf de copt

Glazura:

  • 100g ciocolata cu lapte
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf marmorat cu ricotta si glazura de ciocolata:

Topim pe baie de abur ciocolata cu untul ,le lasam sa se raceasca un pic dupa care le amestecam cu galbenusurile .Separat batem spuma albusurile cu un praf de sare ,adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare.Adaugam amestecul de ciocolata si galbenusuri,faina amestecata cu praf de copt si cacao. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Separat amestecam bine toate ingredintele pt.umplutura de ricotta si cu ajutorul unei linguri le asezam peste blatul de ciocolata.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30 de minute.


Lasam sa se raceasca dupa care topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul si o turnam deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf marmorat cu ricotta si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

angyb 1

04.06.2013, 23:12

Multumesc mult la toate ma bucur ca va place

Angelina_Elena 1

06.06.2013, 10:38

Arata foarte bine!

Ela68 1

06.06.2013, 10:52

uf, ma speriasem ca nu mai gasesc reteta. Acum n-o mai pierd, e la favorite. Flerul meu spune ca e ceva extra !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert checul mofturosilor