Gulas de vita cu galusti (Kalbsgulasch & Butternockerln)

de ala_oancea in Vita, 12 Mai 2009 | 16564 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

12.05.2009, 15:25

Ala, te-ai dezlantuit Mamaaa, ce bine arataaa!

ala_oancea 1

12.05.2009, 15:29

Da .... Astea is retete mai vechi, dar m-am gandit ca ar fi frumos sa vi le prezint si voua

Oana 1

13.05.2009, 01:47

Foarte frumos! multumim!

ala_oancea 1

16.05.2009, 08:54

Alina, asta este o reteta austriaca de gulas dintr-o carte de retete cumparata de la Viena. Singurele diferente fata de reteta originala din carte sunt: am adaugat marar la galusti (m-am gandit ca ar fi mai gustosi) si in carte ziceau sa scot carnea din sos si sa-l strecor (sa ramana doar sosul, fara legume). Nu inteleg ce vrei sa zici cu "nu pricep partea cu tigaia". Te referi la galustii prajiti in tigaie ?

marianascarlat 1

21.06.2013, 20:48

Ala, e foarte bun gulasul tau! Nu conteaza ce natie e reteta, dupa mine numele asta suna ungureste, dar n-are a face. E fff bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc traditional