Gustare festiva din sunca cu cascaval

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 8139 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 300 gr de sunca feliata
  • 100 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de brinza de vaci
  • 2 -4 catei de usturoi,
  • 2 linguri de maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din sunca cu cascaval:

Intr-un vas se amesteca cascavalul ras prin razatoare, brinza de vaci, cateii de usuroi pisati marunt si maioneza. Toate ingredientele se amesteca foarte bine cu o lingura .


Din felii de sunca se fac pungulite si se implu cu aceasta pasta . Se orneaza in farfurii in forma de evantai cu parte de jos a marginii. . Vezi fotografiile.


Se pastreza intr-un loc mai racoros inainte de a fi servite la masa . Se orneaza cu flori din praz sau rosii sau se infrumuseteaza cu verdeata.



FLORILE DIN PRAZ


SE TAIE PARTEA ALBA A PRAZULUI IN LUNGIME DE 6-7 CM. APOI , CU UN CUTIT ASCUTIT BINE LA VIRF SE FAC 4 TAIETURI IN SECTIUNI PE DIAMETRU DE-ALUNGUL PRAZULUI , DAR NU PINA LA CAPAT. NU SE TAIE - CAM O LUNGIME DE 1.5 CM . INTR-UN VAS SE PUNE APA CU GHEATA DIN FRIGIDER , SI SE PUN BUCATILE DE PRAZ TAIATE, ELE VOR INCEPE SA SE DESFACA DUPA VREO 30 MINUTE. SE SCOT CU ATENTIE , CITE O FRUNZA DE PRAZ - UNA DIN ALTA SI SE ARUNCA DIN NOU IN APA CU GHEATA UNA CITE UNA CA SA SE DESFACA DE TOT.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din sunca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sylvia 1

25.01.2010, 09:50

Super arata, foarte frumos decorate

Bunica 1

25.01.2010, 15:08

Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.

anisoara 1

25.01.2010, 21:03

Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu salata