"Halaweh gamardin" - Budinca de caise uscate

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 4300 vizualizari

COMENTARII (19)

mena29 1

07.12.2010, 23:24

frumos

Mihaela11_jo 1

07.12.2010, 23:29

Multumesc mena
Este foarte racoritoare si acrisoara; o variatie de la prajiturile foarte dulci din Ramadan

Mitinita 1

07.12.2010, 23:35

mihaelar63 1

07.12.2010, 23:43

par-avion cea cu fistic te rog

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 00:03

Mihaela11_jo 1

08.12.2010, 00:13

Multumesc

Mihaela11_jo 1

08.12.2010, 00:15

Draga Mihaela de la Amman la Bucuresti sunt doar 2 ore si jumatate; azi e avion Soseste fisticulllllllll

ela 1

08.12.2010, 00:45

MotanLaOale 1

08.12.2010, 08:19

RuxyRux 1

08.12.2010, 08:38

Ce minunatie!

mamaieelena 1

08.12.2010, 09:34

bun

divainbucatarie 1

08.12.2010, 09:42

Rocsi 1

08.12.2010, 11:20

nu am mancat niciodata dar sigur e delicioasa

ionix 1

08.12.2010, 14:20

suuuperb mod de a prezenta... super!

Mihaela11_jo 1

08.12.2010, 14:55

Va multumesc
Este un dulce specific Ramadanului si deci foarte consistent; felinarul este un simbol al acestei luni si deci un decor omniprezent pe mese, la intrarea in case, in magazine...

MIUTA 1

08.12.2010, 21:26

super 5 furcu

nico15 1

08.12.2010, 22:49

Miha 5 furculite, prezentare deosebita, sper ca a mai ramas si pentru mine, da??

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 14:36

Multumesc Miuta

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 14:37

Nico pastrez o portie pentru vizita ta in Iordania

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort in doua culori cu crema de vanilie si jeleu de caise