Herbes de Provence

de Lia_ in Conserve, 14 Sep 2013 | 5438 vizualizari

COMENTARII (12)

simona72 1

14.09.2013, 18:59

Nu am stiut ce contine exact HERBES DE PROVENCE...dar, care este diferenta intre cimbru de cultura si cimbru de gradina???

portiadelumina 1

14.09.2013, 19:00

În general aceste plante le avem în grădină, dar nu mereu, nu toate. E mai uşor de cumpărat atunci când nu ai timpul şi răbdarea necesară preparării.
Altfel, astă vară am avut bucuria (alături de mulţi prieteni bucătăraşi) să fim oaspeţi la masa lui Radu Popovici, la Slănic.

Lia_ 1

14.09.2013, 19:18

Simona, asta spune si Radu si am precizat ca cele doua variante de cimbru sunt foarte asemanatoare la gust si nu trebuie sa ne cramponam de asta.

Parinte, e pacat sa nu faceti cu ierburi proaspete mai ales ca le aveti gratis. Puse la uscat la soare si date prin rasnita. Ceea ce va lipseste puteti cumpara in completare.

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:38

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 19:39

Rocsi 1

14.09.2013, 20:36

Super

Bunica 1

14.09.2013, 21:16

adry88 1

14.09.2013, 21:30

Valclaudia 1

14.09.2013, 21:37

am trecut reteta la favorite. Multumesc!

Corinuta 1

14.09.2013, 21:45

Eu le-am cumparat

xana 1

14.09.2013, 22:09

Lia_ 1

14.09.2013, 22:13

deci eu nu mai pot cu avataru' Corinei ... mare nebunatica

AAa, Claudita, tu cu gradina ta ar fi si pacat sa nu-ti faci


xana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati in miere si otet