Hrean ras in otet pentru Iarna

de babi5 in Conserve, 1 Oct 2014 | 5724 vizualizari

 

Te cam face sa plingi dar este tare bun linga o bucata de sunca fiarta si un cirnat de casa yamiii! Dar se potriveste bine si ca aperitiv in cornete de sunca de praga.,si se pot prepara si alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 18 radacini hrean( marimi diferite)
  • 250 ml.apa
  • 200 ml. Otet de 9 grade
  • 1/2 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean ras in otet pentru Iarna:

Se spala bine radacinile de hrean apoi se curata, se dau prin razatoarea mica(cine are robot este super)

Apoi intr-un castron punem apa,otetul,,sarea si zaharul, amestecam bine pina  se topeste zaharul si sarea, turnam compozitia obtinuta peste hrean amestecam bine si lasam 15 minute timp in care  amestecam din cind in cind.

Apoi punem hreanul in borcanele spalate si uscate din timp.Sigilam si directia camara,apoi la Oras.

TIPS-URI

1

Am obtinut din cantitatea enumerata 3 borcanele de 450 ml.

2

Este un picut migalos pina il pregatesti de borcan dar merita osteneala

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean ras in otet pentru Iarna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume uscate pentru mancaruri (vegeta)