Hrean ras in otet pentru Iarna

de babi5 in Conserve, 1 Oct 2014 | 2421 vizualizari

 

Te cam face sa plingi dar este tare bun linga o bucata de sunca fiarta si un cirnat de casa yamiii! Dar se potriveste bine si ca aperitiv in cornete de sunca de praga.,si se pot prepara si alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 18 radacini hrean( marimi diferite)
  • 250 ml.apa
  • 200 ml. Otet de 9 grade
  • 1/2 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean ras in otet pentru Iarna:

Se spala bine radacinile de hrean apoi se curata, se dau prin razatoarea mica(cine are robot este super)


Apoi intr-un castron punem apa,otetul,,sarea si zaharul, amestecam bine pina se topeste zaharul si sarea, turnam compozitia obtinuta peste hrean amestecam bine si lasam 15 minute timp in care amestecam din cind in cind.


Apoi punem hreanul in borcanele spalate si uscate din timp.Sigilam si directia camara,apoi la Oras.

 

TIPS-URI

1

Am obtinut din cantitatea enumerata 3 borcanele de 450 ml.

2

Este un picut migalos pina il pregatesti de borcan dar merita osteneala

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean ras in otet pentru Iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

babi5 1

02.10.2014, 07:39

Ina, Bunica, Valclaudia va imbratisez cu drag si va multumesc

Andreea Caroline 1

02.10.2014, 09:41

Rocsi 1

02.10.2014, 12:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate in ulei de masline