Hribi sotati cu smantana si capere

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 1014 vizualizari

 

Acest preparat a fost mult laudat de catre musafiri .. Eu am avut acesti hribi langa orez si friptura de curcan .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi (eu am avut congelati)
  • 3 cepe verzi
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 gr unt
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri capere
  • patrunjel verde
  • fulgi de chili
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati cu smantana si capere:

Curatati ceapa si usturoiul . Tocati-le marunt .


Sotati ceapa si usturoiul in ulei si unt .Sarati .


Adaugati ciupercile [dezghetate si scurse de zeama ].Sotati impreuna 5 minute.


Adugati smantana si caperele . Mai lasati 5 minute .


Adugati patrunjel verde si serviti cu fulgi de chili si ardei iute presarat deasupra .

 

TIPS-URI

1

Se poate servi ca fel de sine statator , cald sau rece . Daca credeti ca va mai ramne si doriti sa serviti ciupercile reci nu mai puneti unt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati cu smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.10.2014, 12:31

Mihaela11_jo 1

05.10.2014, 16:29

Super

MOKUSKA 1

05.10.2014, 19:45

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker