Humus

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 5187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr naut
  • 5 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Se lasa nautul la inmuiat de seara pana dimineata. Se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare aproximativ o ora. Dupa ce este fiert, se scurge, se adauga cateii de usturoi, zeama de lamaie, 1/2 ceasca de ulei de masline, o ceasca de apa, sare si piper si se amesteca in blender pana devine o pasta. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Eu l-am servit pe felii de bagheta cu salata de rosii si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinuta 1

21.12.2009, 16:51

numai ce am facut humus dupa reteta ta, Ala e foarte gustos! multumesc!

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:38

Super ! Ma bucur ca ti-a placut Cu mult drag

elena1988 1

04.03.2011, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA