Humus

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 5263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr naut
  • 5 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Se lasa nautul la inmuiat de seara pana dimineata. Se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare aproximativ o ora. Dupa ce este fiert, se scurge, se adauga cateii de usturoi, zeama de lamaie, 1/2 ceasca de ulei de masline, o ceasca de apa, sare si piper si se amesteca in blender pana devine o pasta. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Eu l-am servit pe felii de bagheta cu salata de rosii si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinuta 1

21.12.2009, 16:51

numai ce am facut humus dupa reteta ta, Ala e foarte gustos! multumesc!

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:38

Super ! Ma bucur ca ti-a placut Cu mult drag

elena1988 1

04.03.2011, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Floricele la wok