Rulada de pui

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 piept de pui mic afumat sau e foarte buna sunca de praga
  • 1 rola mica de cascaval
  • Sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Asa...in primul rand incercam sa desfacem pieptul de pui cu grija sa il intindem pe un tocator pe care o sa il batem ca la snitel pana obtinem o foaie de carne nu prea groasa dar nici subtire sa se rupa. Punem sare,piper,cimbru,etc,presaram cascaval dat de razatoare un strat destul cat sa acopere toata bucata de carne. Pieptul de pui afumat il taiem fasiute sau felii si il asezam peste cascaval,ardeiul gras la fel fideluta sau felii mai groase ,mie asa imi place Acum incercam sa rulam cu grija pieptul de pui ,il asezam pe o folie de aluminui si il infasuram bine.


Il punem intr-o tava si il dam la cuptor la foc mediu nu pentru prea mult timp deoarece se coace foarte repede.Cand credem ca este aproape gata, scoatem tava din cuptor si desfacem folia deasupra sa intre caldura si sa se rumeneasca putin. Lasam putin sa se raceasca in folie si apoi desfacem si taiem felii.


Pofta buna


 

TIPS-URI

1

Noi am serivt asa simplu sau cu piureu de cartofi si salata de legume cu sos de usturoi...foarte bun:) merita incercat pentru cei care nu au mai facut asa pana acum

2

PS: am mai incercat cu ciuperci si cu felii de rosii ( in rulada) forte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

La Ancuta 1

27.10.2010, 13:09

ela 1

27.10.2010, 17:55

foarte buna

Panacris 1

02.03.2012, 12:07

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc