Humus cu sfecla

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2016 | 654 vizualizari

 

O alta varianta de humus...cu sfecla ! In curand si cu ardei copt :D 

 

INGREDIENTE

    • Sfecla la borcan – 350 g
    • Miez de nuca – 50 g
    • Zeama de lamaie – 3 linguri
    • Pasta de susan (tahini) – 3 linguri
    • Ulei de susan – 1/2 lingurita
    • Usturoi – 2 catei
    • Ulei de masline – 5 linguri
    • Piper alb – 1/2 lingurita
    • Naut boabe (fiert) – 100 g
    • Sare – dupa gust
    • Curry verde – 1/2 lingurita
    • Coriandru proaspat, tocat – 2 linguri
    • Gheata cuburi – 6-7 cuburi mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu sfecla:



  • Adaugati gheata in blender;




  • Tocati sfecla marunt si introduceti-o in blender;




  • Zdrobiti nuca intr-un mojar si adaugati-o peste;




  • Adaugati tahini, urmata de restul ingredientelor si blendati pana obtineti o pasta densa;




  • Serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

09.06.2016, 07:52

Tare bun!

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:31

Bya Ralu 1

24.08.2016, 19:17

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!