Humus cu sfecla

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2016 | 542 vizualizari

 

O alta varianta de humus...cu sfecla ! In curand si cu ardei copt :D 

 

INGREDIENTE

    • Sfecla la borcan – 350 g
    • Miez de nuca – 50 g
    • Zeama de lamaie – 3 linguri
    • Pasta de susan (tahini) – 3 linguri
    • Ulei de susan – 1/2 lingurita
    • Usturoi – 2 catei
    • Ulei de masline – 5 linguri
    • Piper alb – 1/2 lingurita
    • Naut boabe (fiert) – 100 g
    • Sare – dupa gust
    • Curry verde – 1/2 lingurita
    • Coriandru proaspat, tocat – 2 linguri
    • Gheata cuburi – 6-7 cuburi mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu sfecla:

  • Adaugati gheata in blender;

  • Tocati sfecla marunt si introduceti-o in blender;

  • Zdrobiti nuca intr-un mojar si adaugati-o peste;

  • Adaugati tahini, urmata de restul ingredientelor si blendati pana obtineti o pasta densa;

  • Serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos;

    Pofta buna ! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Humus cu sfecla-0
Humus cu sfecla-1

COMENTARII (8)

-Licurici-

-Licurici- 1

09.06.2016, 07:52

Tare bun!

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:31

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.08.2016, 19:17

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!