Humus reteta cu sfecla

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2016 | 856 vizualizari

 

Humus reteta O alta varianta de humus...cu sfecla ! In curand si cu ardei copt :D 

 

INGREDIENTE

    • Humus reteta
    • Sfecla la borcan – 350 g
    • Miez de nuca – 50 g
    • Zeama de lamaie – 3 linguri
    • Pasta de susan (tahini) – 3 linguri
    • Ulei de susan – 1/2 lingurita
    • Usturoi – 2 catei
    • Ulei de masline – 5 linguri
    • Piper alb – 1/2 lingurita
    • Naut boabe (fiert) – 100 g
    • Sare – dupa gust
    • Curry verde – 1/2 lingurita
    • Coriandru proaspat, tocat – 2 linguri
    • Gheata cuburi – 6-7 cuburi mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta cu sfecla:



  • Humus reteta




  • Adaugati gheata in blender;




  • Tocati sfecla marunt si introduceti-o in blender;




  • Zdrobiti nuca intr-un mojar si adaugati-o peste;




  • Adaugati tahini, urmata de restul ingredientelor si blendati pana obtineti o pasta densa;




  • Serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

09.06.2016, 07:52

Tare bun!

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:31

Bya Ralu 1

24.08.2016, 19:17

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu sfecla rosie