Briose aperitiv Bucataras

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2014 | 3704 vizualizari

 

O reteta de Briose aperitiv Bucataras foarte gustoasa si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  200 gr paste tip fundite
  • 250 gr sunca (muschi file feliat)
  • o cutie de 200 ml Gran Cucina Hulala cooking sauce
  • 250 de grame cascaval Delaco - Suplu am preferat eu
  • o ceapa medie-mare
  • 1-2 lingurite de cimbru uscat
  • 4 oua
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 200 grame iaurt
  • o mina de chivas sau ceapa verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv Bucataras:

Am taiat ceapa cubulete si am pus-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei


Pentru 200 de grame de fundite am pus la fiert 2 litri de apa, iar cind aceasta a dat in clocot am adaugat pastele.


Am taiat apoi sunca in dreptunghiuri mici si am adaugat-o peste ceapa calita. Am amestecat la foc mic-mediu.


Am spart cele 4 oua si am separat albusul de galbenus.


Am adaugat sosul pentru gatit in tigaia cu ceapa si sunca, am dat un praf de sare si piper, apoi am adaugat cimbrul uscat. Am amestecat si am lasat la foc mic inca 2 minute, dupa care am oprit focul.


Am ras cascavalul Delaco pe partea mai mare a razatoarei, dupa care am mixat albusul pina sa facut spuma.


Am scos pastele, le-am scurs si le-am pus intr-un bol.


Peste paste am adaugat galbenusurile batute si ele, apoi cascavalul, dupa care am pus compozitia din tigaie. La final am amestecat totul cu albusurile batute spuma.


Am pus compozitia in forme de briose adaugind peste cascaval ras.


Am incalzit cuptorul la 160 de grade circa 10 minute, apoi am bagat briosele pentru inca 20 de minute (semnul ca s gata este cascavalul rumenit de deasupra).


Am taiat Chivasul marunt si am amestecat cu iaurtul. Sosul astfel obtinut l-am pus peste briosa.


Este un aperitiv delicios cu care va puteti incinta familia si prietenii in orice moment si la orice Sarbatoare. Iar reteta de briose aperitiv Bucataras este usor de preparat si destul de rapid. Ies in jur de 12-15 briose

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

13.10.2014, 20:15

Rocsi 1

13.10.2014, 20:55

Xandrinne 1

19.10.2014, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cas si marar verde