Cartofi cu piept de pui gratinati

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 32354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi 
  • 1 piept de pui 
  • sare, piper
  • boia
  • 2-3 lg ulei
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • 50g unt
  • 150g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui gratinati:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca si apoi se curata.


Pieptul de pui il taiem fasiute si-l punem in cele 2-3 lg ulei bine incins intr-o tigaie. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in tigaie pana scade tot lichidul ce l-a lasat in tigaie.


Intr-un vas de yena se taie bucatele untul dupa care se aseaza un rand de cartofi taiati rondele. Se sareaza, se pune jumatate din cantitatea de carne, se presara putina boia, se pun cateva lg de smantana sau daca nu cateva bucatele de unt, din nou cartofi, carne iar la final un nou rand de cartofi rondele. Se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat bine cu smantana (daca e prea groasa compozitia se pot pune 2-3 lg lapte) si se toarna peste cartofi. Se taie cateva cubulete de unt si se pun peste cartofi. Se da la cuptor pana se rumenesc deasupra. Se scoate din cuptor si se presara cascavalul dat pe razatoarea mare. Se da din nou la cuptor pana se topeste acesta si prinde o culoare aurie. Se serveste calduta. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

mirela0911 1

23.01.2012, 18:53

corina mersi

Bya Ralu 1

21.01.2014, 21:29

bunnnnnnnnnnn

tarasmariana 1

17.04.2015, 19:52

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza acra si cartofi