Aperitive saleuri cu susan

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2009 | 37556 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt tare bune, noi devoram toata tava in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat
  • susan
  • cascaval ras
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive saleuri cu susan:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se asaza saleurile si se dau la cuptorul incins, la 200 de grade, pana se umfla si se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saleuri cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Swanheart 1

25.11.2009, 09:05

Teo, si mie mi se pare ca mestec rumegus cand cumpar insa direct saleurile din comert. Cand fac cu foietaj sunt bune de tot, nu sunt uscate defel, ca cele din comert...

elena1988 1

04.03.2011, 10:00

alinutzika 1

02.08.2011, 23:13

sunt delicioase...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai