Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 5917 vizualizari
Merisor 1
Ce pozaaa, ce prezentare!
Ksenya 1
Adele 1
Dya Daniela Andrei 1
Lau 1
Bya Ralu 1
ce bun e si ce fain arata
Oana 1
Delicios!
simona72 1
Imi place tare mult iar prezentarea eate minunata!!
Gherca Daniela 1
reisnaor_2006 1
Multumesc de trecere,ma bucur ca va place!
Rocsi 1
Ce prezentare!
Mihaela11_jo 1
F apetisant si gustos PS. Nautul in tarile arabe se lasa in apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat de sodiu si la fierbere se adauga 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu pt a se inmuia mai bine. Felicitari pt reteta e minnata.O zi buna!
dantes 1
bun!
Multumesc de trecere!
Mihaela 11_jo,multumesc de informatie.
Gicuta 1
Arata tare bine!
mihaelar63 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
de gaby_duceag 8
ieri la 12:05
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!