Humus reteta libaneza

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 24497 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras 1

16.05.2009, 19:55

Ai si o reteta de Tabule? Parca asa se numeste salata libaneza de patrunjel cu nuci si masline

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Bucatarasule, eu fac Tabule cu vreo 3-4 legaturi de patrunjel, rosii tocate cubulete si ceapa tocata fin

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Sabina, e bun humusul, imi place!

yammy 1

16.05.2009, 21:49

Asa i zice? Eu fac da i ziceam pate' de naut

Catalin 1

16.05.2009, 23:18

Eu am o singura problema cind maninc humus. Ma musc de degete

Flori 1

17.05.2009, 15:33

Aham...deci nu tre' sa-mi fie pofta, ca e periculos!

Sabina 1

18.05.2009, 17:48

Tabule asta eu o fac in stil romanesc patrunjel tocat cu rosii taiate mici mici, ulei de masline, zeama de lamie, sare si piper.

Oana 1

18.05.2009, 18:12

Sabina, da, si sa pui si ceapa verde sau din aia de apa
Flori, e periculos rau

ANCA 1

18.05.2009, 21:32

sunt fan humus!!

Sabina 1

19.05.2009, 11:08

pun si ceapa, cand nu mai ies din casa

Roda 1

24.05.2009, 22:58

A propos de tabouleh, mie imi place sa-l prepar din ardei ,rosii, ulei de masline,chimen macinat,coriandru tocat,patrunjel si sare.Il tin cca. 2 ore la rece.Am mancat si chiar prepar tabouleh arab din bulgur,menta, ceapa verde, rosii,patrunjel verde, ulei de masline,suc de lamaie , sare si piper.Se serveste pe foi de salata verde.Este gustos, nutritiv si se poate servi cu alte preparate sau de sine statator.

JamieO 1

24.05.2009, 23:22

Roda, please, pune si tu reteta de tabouleh

Luciana 1

27.10.2009, 21:33

Roda...ce este bulgur?
Tot ce contine menta imi face cu ochiul, vreau sa fac si eu salata aceasta cu menta, si vad combinatia invelita in foi de salata...

Bucataras 1

27.10.2009, 22:08

Este romanescu "arpacash"

Oana 1

27.10.2009, 22:18

Bulgurul e un fel de cous-cous cu bobul mare. Eu asa stiu

adry88 1

20.05.2011, 12:27

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta