Humus reteta libaneza

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 21311 vizualizari

 

Humus reteta de inspiratie libaneza

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 500 g naut
  • o lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • un praf de boia dulce
  • 3 linguri de pasta de susan
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta libaneza:

Humus reteta


Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul.


Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ...dar e mai bun asa), il trecem printr o sita sau il mixam cu ajutorul robotului de bucatarie. Adaugam apoi in pasta de naut: usturoiul zdrobit, pasta de susan, apa in care s a fiert si cateva linguri cu ulei de masline. Condimenteaza cu sare, piper, un praf de boia si zeama de lamaie, dupa gust. Noi l am servit alaturi de o salata de patrunjel cu rosii (aproximativ cu salata lor - tabbouleh) si lipie libaneza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Oana 1

27.10.2009, 22:18

Bulgurul e un fel de cous-cous cu bobul mare. Eu asa stiu

adry88 1

20.05.2011, 12:27

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Humus reteta libaneza