Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de portiadelumina in Porc, 26 Mar 2013 | 6763 vizualizari
portiadelumina 1
Medi
MotanLaOale 1
Fasolea este buna buna, dar soriciul intrece orice bunatate
Ştiu Vladimir. Noroc că la momentul când am făcut fasolea am avut porţe triplă de şorici. Aşa, cât a fiert fasolea, am tot mâncat. Mulţumesc!
Panacris 1
Intreseantă combinație! Bine de știut! Deobicei pun șorici afumat, rămas de la șunculiță și costiță.
Cum m-am priceput şi eu Cristina, la timpul acela, împins de foame Dar să ştii, că bun e şi cu şorici afumat. Mulţumesc!
Rocsi 1
Imi imaginez ce buna este
Să ştii Rocsi că a fost foarte bună. Numai că s-a dus de vreo două săptămâni. E istorie.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:38
de Stella29 1
ieri la 23:00
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:07
de Bucataras 6
ieri la 13:49
ieri la 10:06
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!