Iahnie de fasole

de pana_luminita in Mancaruri de post, 4 Dec 2009 | 8783 vizualizari

 

este post si ce merge mai bine decat iahnie de fasole :))

 

INGREDIENTE

  • fasole alba 250 gr
  • sare
  • ceapa 1 buc
  • usturoi 5 catei
  • pasta de tomate 2 linguri
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust.

Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins culoarea aurie adaug cele doua linguri de pasta de tomate.

Apoi compozitia realizata din ceapa si pasta de tomate o pun peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

05.12.2009, 12:48

Fetele, incercati sa fierbeti fasolea cu multe legume si sa le pasati si pe ele impreuna, iese mult, mult mai buna! Si cu multe mirodenii: cimbru, busuioc, menta, boia dulce...o nebunie, garantat!!

ionix 1

05.12.2009, 19:01

asa-i Oana... si mama mea face la fel... si are si-o coloristica buna...

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de fasole cu dovlecei