Iahnie de fasole

de pana_luminita in Mancaruri de post, 4 Dec 2009 | 9333 vizualizari

 

este post si ce merge mai bine decat iahnie de fasole :))

 

INGREDIENTE

  • fasole alba 250 gr
  • sare
  • ceapa 1 buc
  • usturoi 5 catei
  • pasta de tomate 2 linguri
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust.

Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins culoarea aurie adaug cele doua linguri de pasta de tomate.

Apoi compozitia realizata din ceapa si pasta de tomate o pun peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

05.12.2009, 12:48

Fetele, incercati sa fierbeti fasolea cu multe legume si sa le pasati si pe ele impreuna, iese mult, mult mai buna! Si cu multe mirodenii: cimbru, busuioc, menta, boia dulce...o nebunie, garantat!!

ionix 1

05.12.2009, 19:01

asa-i Oana... si mama mea face la fel... si are si-o coloristica buna...

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume-post