Iahnie de fasole

de pana_luminita in Mancaruri de post, 4 Dec 2009 | 6436 vizualizari

 

este post si ce merge mai bine decat iahnie de fasole :))

 

INGREDIENTE

  • fasole alba 250 gr
  • sare
  • ceapa 1 buc
  • usturoi 5 catei
  • pasta de tomate 2 linguri
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust.


Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins culoarea aurie adaug cele doua linguri de pasta de tomate.


Apoi compozitia realizata din ceapa si pasta de tomate o pun peste fasole.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

05.12.2009, 12:48

Fetele, incercati sa fierbeti fasolea cu multe legume si sa le pasati si pe ele impreuna, iese mult, mult mai buna! Si cu multe mirodenii: cimbru, busuioc, menta, boia dulce...o nebunie, garantat!!

ionix 1

05.12.2009, 19:01

asa-i Oana... si mama mea face la fel... si are si-o coloristica buna...

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci