Iahnie de fasole cu carnati de casa

de izulika in Mancaruri de legume, 24 Ian 2011 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba
  • 1 ardei verde
  • 3-4 carnati de casa taiati rondele sau intregi
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mici
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati de casa:


  • Fasolea se alege si se spala in mai multe ape, apoi se pune la inmuiat aproximatix 20 de minute

  • Dupa cele 20 de minute se pune la fiert,iar dupa ce da cateva clocote se scurge de apa, si se adauga alta apa fierbinte, se lasa sa fiarba iar in timpul fiertului se adauga 1 varf de lingurita chimen

  • Cand fasolea este fiarta se da de pe foc si se prepara prajeala

  • Legumele se toaca dupa preferinta,intr-o tigaie se pune putin ulei la incins apoi se adauga legumele tocate, se lasa la calit cateva minute dupa care se adauga si pasta de tomate si usturoiul tocat marunt

  • Fasolea se pune iarasi pe foc, iar peste ea se adauga legumele calite, si condimente dupa gust

  • Intre timp se prajesc si carnatii dar nu de tot,apoi se pun si ei in fasole,se amesteca iar cand totul este fiert se ia de pe foc si se adauga patrunjel si marar verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

aziz 1

25.01.2011, 07:59

delicioasa cu ciornati mai ales

lacrimioara 1

30.01.2011, 14:22

ce bine arata si eu vreau o portie

adry88 1

27.05.2011, 12:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite