Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 3458 vizualizari

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

04.03.2015, 22:48

Bya Ralu 1

04.03.2015, 22:50

Bune

Gherca Daniela 1

04.03.2015, 22:55

mihaelar63 1

04.03.2015, 23:35

Foarte frumos ti-au iesit Si eu le preparam cu gris pana in momentul in care am gasit aceasta varianta intr-o carte a lui Radu Anton Roman

geoline 1

05.03.2015, 00:06

eu am facut dupa reteta jamilei

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:38

Avantajul retetei video mediatizate
Jamila chiar prepara corect , este de incredere . In schimb am vazut retete-video cu tehnici de preparare simple ignorate cu gratie [ din politete nu spun ]
Este bine ca putem invata unii de la altii

geoline 1

05.03.2015, 00:58

pai nu ma iau asa dupa oricinesunt eu incepatoare, dar am ochiul format cat de cat)

MOKUSKA 1

05.03.2015, 08:58

anca_rm 1

05.03.2015, 09:21

ce dor imi e de icre

geoline 1

05.03.2015, 13:00

MotanLaOale 1

05.03.2015, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv