" Icre " din seminte de chia

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 16 Aug 2012 | 13701 vizualizari

 

Reteta Ligiei, le-am probat si am ramas fara cuvinte...sunt geniale, nici nu mi-am imaginat ca pot imita atat de perfect gustul icrelor de peste....asa ca multumesc Ligia!

Despre semintele de chia care fac parte din familia salviei, va pot spune ca sunt extraordinare si va invit sa aflati mai multe despre ele de aici:

http://ligiapop.com/2012/08/07/semintele-de-chia-miracolul-aflat-intr-o-samanta/

iar reteta de aici:

http://ligiapop.com/2012/08/14/ligias-kitchen-icre-din-seminte-de-chia/

 

INGREDIENTE

  • 75 gr seminte de chia
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 100 ml apa
  • 75 ml ulei( masline)
  • o ceapa mica
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Icre " din seminte de chia:

Am pus la blender semintele de chia impreuna cu apa apoi cu zeama de lamaie si uleiul apoi ceapa. Am potrivit gustul de sare si le-am servit...mi-au placut foarte foarte mult!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "" Icre " din seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:58

adnia 1

06.01.2013, 10:22

buna idee!

Carmen_g 1

14.04.2013, 16:40

si eu fac icrele acestea, insa pun si o lingura de fulgi de drojdie. Au un gust nemaipomenit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pernite cu cartofi si carne