Icre false

de Michelle in Mancaruri de post, 16 Ian 2010 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 3 lg gris
  • 500 gr conopida fiarta
  • ulei
  • sare zeama de lamaie
  • o ceapa mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre false:

Amestecam grisul cu apa si le fierbem pana se ingroasa,lasam la racit.
Fierbem conopida,o strecuram si apoi o pasam

adaugam si grisul,

apoi mixam pana se omogenizeaza cele doua compoziti si incepem sa turnam ulei pana ce ajunge la consistenta dorita

adaugam ceapa tocata,sare,zeama de lamaie dupa gust...si gata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre false" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

FlyingRoo 1

22.04.2010, 05:05

Ce "false" dom'ne ca-s adevarate rau!
Mai bine le zicem icre de post, ce ziceti?

Michelle 1

01.05.2010, 15:24

icre de post daca tu vrei le poti numi..

elena1988 1

02.02.2011, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!