Iepure in sos vanatoresc cu piure de cartofi

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2011 | 26030 vizualizari

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

17.10.2011, 18:06

foarte buna papica

jolygina 1

17.10.2011, 18:18

buna ,buna dar iepure ,de unde vanam

mena29 1

17.10.2011, 19:39

Tare bun mai e

Rocsi 1

17.10.2011, 19:53

mmmm...sosul ala pe piure

mirela0911 1

17.10.2011, 19:54

foarte bine arata

Sylvia 1

17.10.2011, 21:02

wow ce imi place reteta asta felicitari, chiar nu am facut iepure de foarte multa vreme

adry88 1

17.10.2011, 21:19

apetisanta

Bunica 1

17.10.2011, 21:54

Wow, ce bun!

La Ancuta 1

17.10.2011, 23:49

ce pofta mi-ai facut . De multa vreme nu am mai mancat iepure

Cris2711 1

18.10.2011, 12:10

DIANA B 1

18.10.2011, 15:20

Uuuuuuuuuuuuuuu , ce pofta mi-ai facut ... arata muuult prea bine

LUK 1

18.10.2011, 15:57

MIUTA 1

19.10.2011, 12:41

Multumesc tuturor,va recomand carnea de iepure e foarte sanatoasa.
De curand am descoperit-o si eu,e tare buna.
Multumesc pentru aprecieri,imi sunteti tare dragi

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:05

Si eu am un urechiat care asteapta in congelator
Urecechila al tau arata f. bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pe pat de cartofi