Iepure in sos vanatoresc cu piure de cartofi

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2011 | 19433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • o lingura pasta de ardei
  • un morcov
  • o ceapa mica
  • 2 pahare de vin rosu sec
  • o cana(200 ml) bulion
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • 150 gr masline neage
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure in sos vanatoresc cu piure de cartofi:

Ceapa se pune la calit in ulei pana devine sticloasa.


Se adauga morcovul dat pe razatoarea fina si se caleste inca 5 minute.


Se pune carnea de iepure si se lasa la rumenit.


Se amesteca cu atentie iar cand carnea este frumos colorata se adauga vinul,sarea,foaia de dafin,pasta de ardei si piperul.


Se fierbe sub capac pana scade sosul.


Cand sosul a scazut se adauga bulionul si se lasa din nou la fiert.


Trebuie sa avem grija sa nu punem multa sare deoarece maslinele sunt sarate si se adauga chiar la sfarsit.


Dupa ce au fost puse maslinele se mai da cateva clocote si se poate servi.


Noi am servit iepurele alaturi de piure de cartofi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in sos vanatoresc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

18.10.2011, 15:57

MIUTA 1

19.10.2011, 12:41

Multumesc tuturor,va recomand carnea de iepure e foarte sanatoasa.
De curand am descoperit-o si eu,e tare buna.
Multumesc pentru aprecieri,imi sunteti tare dragi

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:05

Si eu am un urechiat care asteapta in congelator
Urecechila al tau arata f. bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut