Iepure la cuptor cu sos de vin si masline

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2011 | 23862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • o ceapa mare
  • un gogosar rosu
  • 3 morcovi 
  • 100 gr masline negre
  • 200 ml vin rosu
  • sare,piper,boia,vegeta,foaie de dafin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu sos de vin si masline:

Am dat cateva clocote la carnea de iepure in apa cu putina sare.Am aruncat apa de pe carne.


Intr-o cratita am calit ceapa apoi am adaugat gogosarul taiat cubulete.Am pus sare,piper si o foaie de dafin.


Am pus legumele calite intr-o tava si am taiat rondele de morcovi.


Am asezat bucatile de carne de iepure pe patul de legume.


Am condimentat carnea cu sare,piper,vegeta si boia.


Am pus vinul in tava si am acoperit cu folie de aluminiu.


Am dat la cuptor la foc potrivit o ora.


Am scos tava din cuptor si am invartit carnea pe cealalta parte.


Am adaugat un pahar cu apa si am pus maslinele.


Am dat din nou la cuptor de aceasta data fara sa fie acoperit.


Am mai lasat aproape 40 minute la foc mic pana a scazut apa si carnea s-a rumenit frumos.


Am servit carnea de iepure alaturi de cartofi natur si maioneza de usturoi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu sos de vin si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

06.07.2011, 21:32

foarte bun

mamaieelena 1

07.07.2011, 16:52

excelent arata

jolygina 1

20.08.2012, 19:18

super arata ,trebuie sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza