Iepure la cuptor cu sos de vin si masline

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2011 | 29776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • o ceapa mare
  • un gogosar rosu
  • 3 morcovi 
  • 100 gr masline negre
  • 200 ml vin rosu
  • sare,piper,boia,vegeta,foaie de dafin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu sos de vin si masline:

Am dat cateva clocote la carnea de iepure in apa cu putina sare.Am aruncat apa de pe carne.

Intr-o cratita am calit ceapa apoi am adaugat gogosarul taiat cubulete.Am pus sare,piper si o foaie de dafin.

Am pus legumele calite intr-o tava si am taiat rondele de morcovi.

Am asezat bucatile de carne de iepure pe patul de legume.

Am condimentat carnea cu sare,piper,vegeta si boia.

Am pus vinul in tava si am acoperit cu folie de aluminiu.

Am dat la cuptor la foc potrivit o ora.

Am scos tava din cuptor si am invartit carnea pe cealalta parte.

Am adaugat un pahar cu apa si am pus maslinele.

Am dat din nou la cuptor de aceasta data fara sa fie acoperit.

Am mai lasat aproape 40 minute la foc mic pana a scazut apa si carnea s-a rumenit frumos.

Am servit carnea de iepure alaturi de cartofi natur si maioneza de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu sos de vin si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

06.07.2011, 21:32

foarte bun

mamaieelena 1

07.07.2011, 16:52

excelent arata

jolygina 1

20.08.2012, 19:18

super arata ,trebuie sa fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la ceaun