Iepure umplut, servit cu sos

de lia maria in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2010 | 21543 vizualizari

COMENTARII (11)

rivka 1

08.04.2010, 19:42

arata foarte apetisant!

Bucataras 1

08.04.2010, 21:09

daaa arata senzational

Adinuta 1

08.04.2010, 23:22

Eu nu mananc iepure, dar recunosc ca arata foarte bine ce ai facut

ramo_cata 1

08.04.2010, 23:45

arata excelent

vero_closca 1

09.04.2010, 00:57

ARATA SENZATIONAL!!!!!!
ABIA ASTEPT SA CREASCA SI IEPURII MEI! BRAVO! NOTA 10 PLUS!

lia maria 1

09.04.2010, 10:43

va multumesc si va pup

Sylvia 1

09.04.2010, 10:55

Super prezentare !!!

ionela2682 1

11.04.2010, 13:13

sa inteleg ca ai taiat iepurasul ca pe rulada cu tot cu sira spinarii?

ionela2682 1

11.04.2010, 13:14

oricum eu nu mananc iepurasii dar la tau arata foarte bine pe platou asa cu legumele langa el! 5 frculite !

lia maria 1

12.04.2010, 14:32

Da, Ionela2682, l-am taiat ca pe rulada, oasele lui oricum sunt destul de crude si nu e greu deloc la sectionat. Multumesc !

ionela2682 1

12.04.2010, 16:59

am avut si eu un iepure in vara primit de la cineva dar l am facut fripturica la cuptor! mama cum arata dar nu am putut manca din el nici o bucatica,imi era mila!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Viţel cu ciuperci şi sos picant