Inele de ceapa

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2009 | 20115 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

23.07.2009, 17:38

Si mie imi plac muuuult!

Oana 1

23.07.2009, 19:36

Lily, sa stii ca tocmai am facut si le-am si papat Tocmai faceam niste snitele si am facut compozitia ta cu ou si am taiat repede si o ceapa...f. gustoase

Oana 1

23.07.2009, 19:37

Pai cam tot ce e prajit e nesanatos , dar din cand in cand mai scapam si la de-astea

Lily_Musat 1

24.07.2009, 16:54

Ceapa este foarte sanatoasa. Mai ales ca nu se prajeste de tot si se stie ca legumele semipreparate sunt mai sanatoase. Oricum prajeala predomina in bucataria romaneasca. Da un gust bun si de aceea o si folosim. Daca ar fi sa tinem cont de faptul ca este nesanatoasa prajeala ne-am limita la putine retete.

ionix 1

17.09.2009, 15:32

vestitele Onion Rings... arata bine rau... americanii le adora... yummy yummy... o sa le fac si eu...

ionix 1

17.09.2009, 15:33

ah, am si eu o intrebare.... unde gasesc amidon? mersic!

rivka 1

17.09.2009, 16:05

amidon cred ca vei gasi la orice magazin gen alimentara, sau supermarket daca intrebi doamnele de acolo sigur vei gasi, eu stiu alt reteta pt ceapa asta, cu bere .

Lily_Musat 1

21.09.2009, 09:41

Ionix poti sa inlocuiesti amidonul cu faina. Eu am luat amidon de la o alimentara. Spor la bucatarit!

ionix 1

22.09.2009, 18:03

va multumesc mult... sunteti niste dulci... pupici pentru Rivka si pentru Lily...

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:27

wwwoooowww!!!!!!!!!arata f bine, sunt inebunita dupa ceapa, habar nu aveam de asa ceva, o sa le fac si eu dar dupa paste, in legatura cu prajeala, asa este, nu este sanatoasa, dar din cand in cand mai bagam cate una, k acum ce naiba chiar vrem sa fim complet sanatosi?!

elena1988 1

04.03.2011, 09:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi aromati in sos rosu