Inele de ceapa

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2009 | 20125 vizualizari

 

Un aperitiv care ma fascinat!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 75 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita zahar
  • 120 ml lapte
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama.

Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam rondelele de ceapa.

Se incinge uleiul si se dau rondelele de ceapa prin compozitie, apoi se prajesc in uleiul incins pe ambele parti. Se scot pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul.

Sunt atat de bune incat nu poti sa crezi ca este ceapa.

Super bune!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:27

wwwoooowww!!!!!!!!!arata f bine, sunt inebunita dupa ceapa, habar nu aveam de asa ceva, o sa le fac si eu dar dupa paste, in legatura cu prajeala, asa este, nu este sanatoasa, dar din cand in cand mai bagam cate una, k acum ce naiba chiar vrem sa fim complet sanatosi?!

elena1988 1

04.03.2011, 09:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti