Inghetata

de ana in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 3639 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

28.04.2010, 18:13

super

Bucataras Medi 1

28.04.2010, 18:50

Ina 1

28.04.2010, 19:21

Adica noroc cu mine!!!!!!!!!

Ina 1

28.04.2010, 19:23

Ah, da! Acum am citit finalul. Pe mine nu poate decat sa ma bucure ca reteta mea prinde , si inca bine !

nadina73 1

28.04.2010, 20:12

super buna arata grozav,felicitari ana si ina

Ina 1

28.04.2010, 20:26

nadina. Si gabi, ca ana la gabi a vazut-o

gaby_duceag 1

28.04.2010, 20:36

nadina73 1

28.04.2010, 20:39

ana 1

28.04.2010, 20:48

Da mai ,eu am vazut-o pe forum, dar scria parfe si in mintea mea m-am gandit la altceva ,nici nu am citit reteta ca mai vedeam prin cofetarie niste patrate care se numeau parfe .Si gabittzu mi-a facut pofta ieri ,cic face inghetata ...asa am descoperit ca era ceea ce vazusem eu .
Multumesc Inei de reteta si Gabitzei ca mi-a facut pofta

ana 1

28.04.2010, 20:49

Cum spunea si Ina cea cu ness ee buna tare .
Nadina multumesc

Ina 1

28.04.2010, 20:53

Ana, deobicei parfe se spune la inghetata bazata pe frisca batuta. eu o numeam "inghetata in 3 culori" ( asa am numit-o si-n revista) , dar am zis sa-i pun aici o denumire mai cu mot

ana 1

28.04.2010, 20:58

Multumesc Ina de lamuriri ,nu ma atrageau in nici un fel acelea din cofetarie deaceea am respins .Invatare de minte ,sa nu citesti numai titlu

Ina 1

28.04.2010, 21:07

mihaelar63 1

28.04.2010, 22:58

e de retinut , doar vine azi - maine vara

ana 1

29.04.2010, 07:27

Asa'i mihaela dar nu-i de refuzat nici acum

nadina73 1

05.05.2010, 23:03

super as pune 5 linguri dar nu sant numai furuclite asa ca ne descurcam si cu astea,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Profiterol