Inghetata

de ana in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 3631 vizualizari

 

Noroc cu gabitzu ca nu stiam ce pierd .

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 500 ml frisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
  • 3 linguri ness
  • 1 cana de zahar
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata:

Se pun cate 3 galbenusuri in cate-un castron ,apoi batem spuma albusurile si batem bine si frisca.

Repartizam in proportii egale in fiecare castron .alnusuri si frisca apoi intr-un castron punem esenta de vanilie ,amestecand usor ,in altul cacao si rom si in ultimul nessul .

Intr-o tava asezam inghetata (eu am pus o folie intai) primul start il punem pe cel cu cacao si rom ,apoi cea cu ness si deasupra cea cu vanilie.

Dam la congelator sa inghete .

Este delicioasa .Multumesc Gabi ,mutumesc Ina.

sursa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

28.04.2010, 22:58

e de retinut , doar vine azi - maine vara

ana 1

29.04.2010, 07:27

Asa'i mihaela dar nu-i de refuzat nici acum

nadina73 1

05.05.2010, 23:03

super as pune 5 linguri dar nu sant numai furuclite asa ca ne descurcam si cu astea,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat (pentru toate bucatarasele "La multi ani!")