Inghetata

de ana in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 1572 vizualizari

 

Noroc cu gabitzu ca nu stiam ce pierd .

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 500 ml frisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
  • 3 linguri ness
  • 1 cana de zahar
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata:

Se pun cate 3 galbenusuri in cate-un castron ,apoi batem spuma albusurile si batem bine si frisca.


Repartizam in proportii egale in fiecare castron .alnusuri si frisca apoi intr-un castron punem esenta de vanilie ,amestecand usor ,in altul cacao si rom si in ultimul nessul .


Intr-o tava asezam inghetata (eu am pus o folie intai) primul start il punem pe cel cu cacao si rom ,apoi cea cu ness si deasupra cea cu vanilie.


Dam la congelator sa inghete .


Este delicioasa .Multumesc Gabi ,mutumesc Ina.


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

28.04.2010, 22:58

e de retinut , doar vine azi - maine vara

ana 1

29.04.2010, 07:27

Asa'i mihaela dar nu-i de refuzat nici acum

nadina73 1

05.05.2010, 23:03

super as pune 5 linguri dar nu sant numai furuclite asa ca ne descurcam si cu astea,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Baton de cacao