Inghetata cu ciocolata si capsuni

de adry88 in Dulciuri, 14 Iun 2016 | 344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 100 ml iaurt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • esenta de rom
  • 100 g capsuni
  • 100 g ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu ciocolata si capsuni:

Intr-o cratita adaugam laptele impreuna cu zaharul si cand incepe sa fiarba adaugam faina dizolvata cu putin lapte rece,amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca,adaugam untul si amestecam pana ce se omogenizeaza.


Acoperim cu folie si lasam sa se raceasca.


Intre timp mixam frisca spuma adaugam iaurtul,crema,esenta de rom si amestecam bine,


Impartim compozitia in 3 boluri,adaugam in primul capsuni pisati,al 2 lea adaugam ciocolata topita cu putina frisca,iar al 3 il lasam simplu.,


Intr-un bol adaugam cele 3 compoziti alternand,dam la congelator cca 30 min dupa care scoatem si amestecam cu o furculita(ca sa iasa rezultatul ca la chec tigrat)


Dam din nou la congelator cateva ore,inainte de servire scoatem cu cca 10 min,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu ciocolata si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

AndrutzaP 1

15.06.2016, 09:37

Bunaaa!

Gherca Daniela 1

15.06.2016, 13:33

mmm delicioasa!

Anett 1

20.10.2016, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute, in sos de vanilie, cu mot de bezea