Inghetata cu dulce de leche si ghimbir

de ianculubita in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 678 vizualizari

 

Sa va racoresc putin de dimineata ca se anunta canicula!

 

INGREDIENTE

  • 250 g dulce de leche
  • 250 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 1lingurita rasa de praf de ghimbir
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu dulce de leche si ghimbir:

Punem intr-un vas dulcele de leche, laptele, frisca, amestecam iar cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparte, amestecam incet galbenusurile frecate cu praful de ghimbir, punem din nou pe foc amestecand mereu iar cand s-a ingrosat si crema se tine de lingura rasturnam intr-un vas iar dupa ce s-a racit punem la congelator pana a doua zi (eu sincera sa fiu, am uitat de ea vreo 3 zile in congelator)!!

 

TIPS-URI

1

atentie,cand lasati crema sa se raceasca puneti o folie alimentara direct pe crema,altfel prinde crusta

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu dulce de leche si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

CookieMonster 1

25.07.2013, 11:37

trebuie sa fie delicioasa

simona72 1

25.07.2013, 12:16

Super delicioasa!!!

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 12:34

inghetataaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu rahat