Inghetata cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 16 Iul 2011 | 6338 vizualizari

 

Daca tot sunt la moda inghetatele..iata ce le-am pregatit copiilor invitati la petrecerea de ieri!!!! Au devorat-o si nu au facut mofturi ca nu este cumparata!!!(cica aia e mai buna!)
Ideea mi-a venit in timp ce pregateam crema pentru tortul sah vazand-o pe nepotica cum ligea castronul si lingura dupa ce am folosit crema!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 150 ml iaurt
  • 3 lg zahar
  • cacao
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt:

In frisca batuta bine cu zaharul se adauga iaurtul,se omogenizeaza ,se imparte in doua parti egale,intr-una se adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-se pue straturi alternative din compozitii,  cacao si vanilie in vase de plastic,eu am folosit pahare de unica folosinta ,in ideea ca le voi servi direct asa dar m-am razgandit!

-se dau la congelator pana devin betttooonnnn.

-se pune inghetata in cupe si se decoreaza cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 600 lei
1599.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

24.06.2013, 02:07

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 18:16

grozava

babi5 1

07.09.2014, 08:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tort Belle (frumoasa si bestia)