Inghetata cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 16 Iul 2011 | 7227 vizualizari

 

Daca tot sunt la moda inghetatele..iata ce le-am pregatit copiilor invitati la petrecerea de ieri!!!! Au devorat-o si nu au facut mofturi ca nu este cumparata!!!(cica aia e mai buna!)
Ideea mi-a venit in timp ce pregateam crema pentru tortul sah vazand-o pe nepotica cum ligea castronul si lingura dupa ce am folosit crema!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 150 ml iaurt
  • 3 lg zahar
  • cacao
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt:

In frisca batuta bine cu zaharul se adauga iaurtul,se omogenizeaza ,se imparte in doua parti egale,intr-una se adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-se pue straturi alternative din compozitii,  cacao si vanilie in vase de plastic,eu am folosit pahare de unica folosinta ,in ideea ca le voi servi direct asa dar m-am razgandit!

-se dau la congelator pana devin betttooonnnn.

-se pune inghetata in cupe si se decoreaza cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu iaurt de fructe si gem