Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 5094 vizualizari

COMENTARII (15)

Ramonaky 1

19.06.2010, 18:51

Fetelor, imi cer scuze,dar nu stiu ce au pozele de nu mi se vede nici una intreaga la prezentare dar am mai pus alte 2 mai jos,k acolo se vad intregi...

Rocsi 1

19.06.2010, 21:12

nu fi suparata k dam click pe ele si se vad intregi...mai e si pentru mine?

jolygina 1

19.06.2010, 21:15

se vad bine ,stai linistita ,si eu cam am probleme cand incarc pozele ,cte odata chiar renunt sa le mai pun asa ca ale tale sunt perfecte

Ina 1

19.06.2010, 21:28

Ramonaky 1

19.06.2010, 21:32

Rocsi sigur ca am si pt tine mersi mult

Ramonaky 1

19.06.2010, 21:34

jolygina,mersi de incurajare eram asa de dezamagita ca imi venea si mie sanu mai le pun deloc eee,asta este,se mai intampla cate-o data

Ramonaky 1

19.06.2010, 21:34

Ina ms mult

Dana Cristea - pusikmea 1

19.06.2010, 22:25

iubita mea, trebuiesc micsorate, de aia nu apar intregi, da lasa ca se vede f bine, inghetata arata demential

Ramonaky 1

19.06.2010, 22:32

ms danutza mea dar sa stii ca le fac mereu cu acelasi aparat,si de cele mai multe ori le ia intregi,dar uneori imi apare doar "motzu"

Miha 1

19.06.2010, 22:49

Probabil ca ai facut poza pe inaltime si de asta apare asa. Lasa...ca e mai incitant asa...ne faci sa ne intrebam...oare ce se ascunde acolo?

Ramonaky 1

19.06.2010, 23:22

cred ca asa am facut ms Miha

nadina73 1

24.06.2010, 17:20

5 lingurite

mena29 1

25.06.2010, 19:22

cinci furcu

Laly 1

25.06.2010, 20:22

Nadina cred ca merge si cu furculitele,daca le dublam

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata