Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 3672 vizualizari

 

Pt k tocmai am devenit "junioara",am zis sa sarbatoresc cu voi si sa va invit la o inghetata :D reteta este "furata" de la Miha,careia ii multumesc f mult pt minunata idee :* va astept!!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 250 ml frisca
  • 5 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu piersici:

Se pune laptele la fiert pana da in clocot.


Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul si cu vanilia.Cand laptele este gata,il turnam incet peste galbenusuri,mixand continuu.


Se pune apoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la racit si apoi se amesteca cu frisca batuta.


Se da la congelator pt aprox 1 ora,dupa care o mixam iar,pt a sparge acele de gheata care se formeaza.


La sfarsit o amestecam cu fructele taiate cubulete si se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

25.06.2010, 19:22

cinci furcu

Laly 1

25.06.2010, 20:22

Nadina cred ca merge si cu furculitele,daca le dublam

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni