Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 3733 vizualizari

 

Pt k tocmai am devenit "junioara",am zis sa sarbatoresc cu voi si sa va invit la o inghetata :D reteta este "furata" de la Miha,careia ii multumesc f mult pt minunata idee :* va astept!!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 250 ml frisca
  • 5 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu piersici:

Se pune laptele la fiert pana da in clocot.


Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul si cu vanilia.Cand laptele este gata,il turnam incet peste galbenusuri,mixand continuu.


Se pune apoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la racit si apoi se amesteca cu frisca batuta.


Se da la congelator pt aprox 1 ora,dupa care o mixam iar,pt a sparge acele de gheata care se formeaza.


La sfarsit o amestecam cu fructele taiate cubulete si se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

25.06.2010, 19:22

cinci furcu

Laly 1

25.06.2010, 20:22

Nadina cred ca merge si cu furculitele,daca le dublam

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Minge