Inghetata cu rom si stafide

de mihaelaM in Dulciuri, 12 Iul 2011 | 2230 vizualizari

 

o inghetata pe caldurile astea e super buna

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie hulala(500ml)
  • 3 albusuri
  • 300g zahar pudra
  • 2 sticlute esenta de rom coseli
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu rom si stafide:

Esenta de rom am pus-o intr-o canita ,apoi am pus stafidele(eu le-am taiat ca erau mari).


Albusurile le-am batut spuma tare iar cand am intors vasul si spuma nu a cazut am inceput sa pun zaharul putin cate putin.


Frisca am batut-o si pe ea,apoi am amestecat cu albusurile si stafidele impreuna cu esenta de rom,am amestecat bine dupa care am pus la congelator(cam 3 ore)


Ce sa va zic o bunatate care m-a racorit pe caldura asta mare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu rom si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

14.07.2011, 18:29

cu siguranta Monik pt orice iti pofteste inimioara fara sa ma rogi

adasev12 1

14.07.2011, 20:45

vreauuuuuuuuuuuu

mihaelaM 1

15.07.2011, 15:01

cu mare drag Ada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parfe tricolor cu nuca si alune