Inghetata cu unt de alune de casa

de Adinuta in Dulciuri, 16 Noi 2009 | 6696 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

16.11.2009, 20:33

Mmmm, cat de bine arataaaa! Cred ca e f.f. buna!

rivka 1

16.11.2009, 20:44

vai ce bine arata ....si sa stii ca imi place si numele tau adina, e numele meu preferat pt fete ....totdeauna mi-a placut numele asta .

luminita20_2006 1

16.11.2009, 20:57

mamaaaaaaaaaa ce bine arata...vreau si eu o portie

Adinuta 1

16.11.2009, 21:28

multumesc frumos, fetelor! rivka, sunt foarte flatata multumesc

rivka 1

16.11.2009, 21:34

esti mica la inaltime de te striga adinuta?
vad ca locuiesti si intr-un oras deosebit plin de istorie, poate ne pui intr-o zi intr-un articol si niste poze ??? mi-ar placea foarte mult sa stii ...

liana_geicu 1

16.11.2009, 21:50

desi este toamna si inghetata mananc in general vara, parca ar merge putina inghetata...este si cu alune...deci este buna...hmm

Adinuta 1

16.11.2009, 22:40

rivka, am 1,70 ... nu stiu daca sunt chiar mica poate doar tinerica asa ma alinta vreo 2-3 care ma iubesc si il folosesc pe site ca e mai dragalas cumva, ma alint... nu stiu, sa imi tradeze varsta (24) O sa pun si poze din oras, sigur o sa editez maine supa de sfacla si ii mai adaug poze si din oras

Adinuta 1

16.11.2009, 22:40

liliana, a iesit super pentru ca am facut alunele crema noi chiar acum lingem la ea

liana_geicu 1

16.11.2009, 22:52

trimite-mi si mie o portie.......

liana_geicu 1

16.11.2009, 22:52

chiar si virtuala...

JamieO 1

16.11.2009, 23:05

Adinuta 1

16.11.2009, 23:35

va trimit cu mare drag

ramo_cata 1

16.11.2009, 23:49

vreau si eu o portie

pana_luminita 1

17.11.2009, 09:14

a mai ramas o mica portie si pentru mine

Adinuta 1

17.11.2009, 11:15

Luminita, un pic mai este intr-un colt iti dau cu drag

Ina, o idee pentru o alta... ma bucur ca iti place ce-am facut cu untul "tau" de nuci

elena1988 1

08.02.2011, 10:20

Anamaria7 1

13.02.2011, 09:48

minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de lapte condensat si fructe de padure